Benvolguts lectors,

MarxantsdeMuntanyes es presenta en un moment difícil per a tothom però ho fem perquè sabem que el COVID-19 no hi serà per sempre i volem ser-hi quan tot això s’acabi per celebrar-ho amb vosaltres, ja sigui a la comarca, al Pirineu, als Alps…

La voluntat d’aquest Blog és la d’anar penjant les activitats que farem trimestralment, així com notícies de nivell informatiu que creiem que poden ser interessants per vosaltres. Farem resums de les activitats realitzades, de manera que tothom qui hi hagi participat podrà donar la seva opinió. D’aquesta forma anirem sabent què penseu de nosaltres i de la nostra oferta de muntanya, i podrem millorar en el servei que us oferim.

Com a tècnic esportiu en mitja muntanya, us vull fer arribar una informació relacionada amb les activitats de muntanya. Personalment, penso que fer muntanya no vol dir que hagis de ser un gran alpinista o escalar, fer 3000s… Per mi, fer muntanya també engloba aquelles persones que fan senderisme, que fan excursions de 1 o de 4 hores, que els encanta fer avistaments de fauna i que sobretot són molt respectuoses amb el medi natural.

Porto temps dient que vull compartir els meus coneixements de la muntanya perquè aquelles persones interessades, o aquelles que no s’acabin d’atrevir a viure-la, tinguin l’oportunitat de fer-ho amb nosaltres, o sense nosaltres, però amb uns mínims de coneixements.

Per això, i ara em repeteixo, que en aquest blog aniré penjant posts, no només de les activitats que realitzem des de Marxants de Muntanyes, sinó també d’articles que creiem que poden ser d’interès per a totes aquelles persones que fan muntanya amb més o menys experiència, i convidar-vos a tots a visitar la pàgina web de Marxants de muntanyes