Serveis

T’oferim l’oportunitat d’apropar-te al medi natural, i ensenyar-te i aconsellar-te a disfrutar-ne, ja sigui fent excursions guiades amb explicacions de la zona (fauna, flora, geografia i geologia, història, llegendes…), així com travesses/trekkings individuals o en grup, proposats per nosaltres o planificant algun dels vostres projectes que vulgueu que nosaltres us portem a terme. També oferim diferents tipus de formació en coneixement de la muntanya per a tots els nivells d’usuaris.

Activitats entre setmana

Activitats programades mensualment, per a tots aquells que no tinguin caps de setmana o per aquells grups/escolars que vulguin fer alguna activitat especial entre setmana.

Més informació

Trekkings Travesses

T’acompanyem o assessorem per fer la travessa que vulguis, ja sigui alguna que tinguis pensada fer o alguna de les que t’oferim en aquest apartat.

Més informació

Formació de Muntanya

Consulta les diferents formacions que fem tant en terreny estival com en terreny hivernal, i si no trobes la que busques, contacta’ns!

Més informació

Barranquisme

T’acompanyem a fer el teu primer Barranc o algun que tinguis al cap per fer per tot el Pirineu, Sierra de Guara… amb nosaltres apendràs a moure’t per aquest ambien aquàtic i t’ho passaràs d’allo mes bé, contacta’ns!

Més informació