Serveis

T’oferim l’oportunitat d’apropar-te al medi natural, i ensenyar-te i aconsellar-te a disfrutar-ne, ja sigui fent excursions guiades amb explicacions de la zona (fauna, flora, geografia i geologia, història, llegendes…), així com travesses/trekkings individuals o en grup, proposats per nosaltres o planificant algun dels vostres projectes que vulgueu que nosaltres us portem a terme. També oferim diferents tipus de formació en coneixement de la muntanya per a tots els nivells d’usuaris. També us acompanyarem a fer barrancs i vies ferrades

Activitats per Escolars

Activitats tant a centres escolars, com colónies escolars, sortides d’un o dos dies setmana. Fem d’es d’activitats esportives com poden ser vies ferrades, barrancs, raquetes de neu… com també activitats d’educació ambiental, a través de jocs, tallers i excursions.

Més informació

Trekkings Travesses

T’acompanyem o assessorem per fer la travessa que vulguis, ja sigui alguna que tinguis pensada fer o alguna de les que t’oferim en aquest apartat.

Més informació

Formació de Muntanya

Consulta les diferents formacions que fem tant en terreny estival com en terreny hivernal, i si no trobes la que busques, contacta’ns!

Més informació

Barranquisme

T’acompanyem a fer el teu primer Barranc o algun que tinguis al cap per fer per tot el Pirineu, Sierra de Guara… Ja sigui amb grup, sol o amb família, amb nosaltres apendràs a moure’t per aquest ambien aquàtic i t’ho passaràs d’allo mes bé, contacta’ns!

Més informació

Vies Ferrades

T’acompanyem a fer la teva primera via ferrada o alguna que tinguis al cap per fer a qualsevol lloc del territori, sol o amb família, hi ha vies ferrades per a totes les edats. Amb nosaltres apendràs a moure’t de forma segura i t’ho passaràs d’allo mes bé, contacta’ns!

Més informació

Raquetes de Neu

Si encara no has anat mai amb raques de neu, o vols fer alguna activitat especial, nosaltres t’hi acompanyem i te la preparem ja sigui al pirineu català, com a Andorra o al pirineu francés. Amb nosaltres apendràs a moure’t amb raquetes de neu de forma segura i t’ho passaràs d’allo mes bé, contacta’ns!

Més informació