CALENDARI

En aquest “calendari”, fem una proposta d’activitats per setmana. No fixem el dia perquè deixem que el posin els usuaris, i també deixem que puguin triar l’activitat, encara que no sigui l’activitat proposada per nosaltres aquella setmana.

Camí dels Graus de Vallcebre

És un itinerari autèntic i sorprenent. Anirem bona part de la ruta per sobre dels Cingles de Vallcebre. Són una muralla de pedra calcària que ens permetrà gaudir d’espectaculars panoràmiques, pujar i baixar per graus plens d’història i d’històries, conèixer diferents llocs d’interès patrimonial i històric…

Més informació i reserva

Pedraforca, volta 360º

Ruta circular de 17 km fent una volta de 360º al massís. En aquest itinerari podrem conèixer tots els vessants d’aquesta muntanya emblemàtica de Catalunya. Es tracta d’un itinerari sense dificultats tècniques, la única dificultat ve donada per la distància i el desnivell a superar.

Més informació i reserva

Coll de Pal – Niu d’Àliga

Caminarem per un dels sostres del Berguedà. Des de Coll de Pal, coneixarem el passat miner de la zona i disfrutarem del vols dels voltors i les corredisses dels isards… fins arribar al refugi de Niu d’Àliga, on podrem gaudir d’unes vistes 360º espectaculars.

Més informació i reserva

Serra d’Ensija – Cap Llitzet

Tot l’esforç de la pujada es veu recompensat amb els paisatges a 360º del país i l’oasis natural a 2000 m d’altitud que ens amaga aquesta magnífica serra.

Més informació i reserva

Els senyors de la Portella

Farem camí per les antigues terres dels senyors de la Portella, coneixent el que va ser el monestir de Sant Pere de la Portella, les seves masies i tota la llarga història que ens guarda aquest indret.

Més informació i reserva

Sobrepuny

Anirem a un dels cims més destacats de la Serra del Catllaràs, ubicat al sector sud-oest de la serra, farem una volta circular amb sortida i arribada a la Nou del Berguedà, tot passant pel costat de les espectaculars roques de Les Agudes…

Més informació i reserva