ACTIVITATS D’HIVERN

En aquest “calendari”, fem una proposta d’activitats d’hivern. No fixem el dia perquè deixem que el posin els usuaris, i també deixem que puguin triar l’activitat, encara que no sigui l’activitat proposada per nosaltres aquella setmana en la pissarra que anirem publicant a les XXSS.

Puigllançada (RAQUETES DE NEU)

Traçat senzill, apte per a debutants, on des del cim ( 2.408m ) podrem gaudir d’una excel·lent panoramica del Pre-Pirineu i Pirineu.

Més informació i reserva

Cap del Verd (RAQUETES DE NEU)

Ascensió a la serra del Cap del Verd ( 2.282m ) on gaudirem del paisatge d’alta muntanya amb espessos boscos de pi negre… i de la vista panoràmica de sobre el Cadí i el Pedraforca, que s’albira des d’una perspectiva molt poc usual.

Més informació i reserva

Tossa Plana de Lles (RAQUETES DE NEU)

Una de les muntanyes més alta de la Cerdanya (2.905m) que destaca per l’immens panorama que es pot gaudir des del cim.

Més informació i reserva

Padro dels 4 batlles (RAQUETES DE NEU)

A 2.388 m, es culmina el punt més alt de la serra del Port del Comte i poder descobrir excel·lents panoràmiques des dels quatre punts cardinal.

Més informació i reserva

Estanys de la Pera (RAQUETES DE NEU)

Anirem amb raquetes de neu per camins de contrabandistes que anaven i venien d’Andorra.

Més informació i reserva

Poble de Peguera (RAQUETES DE NEU)

Descobrim el poble de Peguera i els seu entorn amb raquetes de neu

Més informació i reserva

Camí dels Graus de Vallcebre

És un itinerari autèntic i sorprenent. Anirem bona part de la ruta per sobre dels Cingles de Vallcebre. Són una muralla de pedra calcària que ens permet gaudir espectaculars panoràmiques, pujar i baixar per graus plens d’història i d’històries, conèixer diferents llocs d’interès patrimonial i històric…

Més informació i reserva

Cim d’Estela

Itinerari per gaudir de panoràmiques extraordinàries, així com passar per indrets on la història ha deixat la seva empremta com el santuari de Corbera, i conèixer les llegendes que envolten aquest indret.

Més informació i reserva

Serrat de Migdia

Excursió per gaudir del món vegetal, molt ric i variat en aquesta zona. Després d’uns dies de pluja és un bon moment per venir-hi ja que el paratge es manifesta en tota la seva esplendor, brollant aigua per tot arreu.

Més informació i reserva

Vilada i el Castell de Roset

Itinerari perfecte per fer amb família, on trobar passar el túnel del camí de l’aigua i arribar a les restes del castell, posen a prova la nostre imaginació. Des del castell es pot gaudir d’unes vistes genials.

Més informació i reserva

Serra de Busa

La serra de Busa és un altiplà sensiblement còncau, que s’alça entre les valls del Cardener i del riu d’Aigua d’Ora. encerclada per grans cingleres de conglomerat, arribarem al Cogul, punt més alt de la serra, des d’on podem gaudir d’unes magnífiques vistes de la vall de Lord.

Més informació i reserva

Sobrepuny

Anirem a un dels cims més destacats de la Serra del Catllaràs, ubicat al sector sud-oest de la serra, farem una volta circular amb sortida i arribada a la Nou del Berguedà, tot passant pel costat de les espectaculars roques de Les Agudes…

Més informació i reserva